Så var det dags för andra matningen
Skärtorsdag! LÅNGLEDIGT! Bara några få timmar kvar sen är jag leeeedig i fyra dagar. Underbart!
Imorgon är det dags att baka bröd på Stig-Helmer, men det är fortfarande två matningar kvar. En nu på morgonen och en ikväll.
SURDEGEN STIG-HELMER - ANDRA MATNINGEN
2 dl ljummet vatten
2 dl grovt rågmjöl
Såhär gör du
Blanda ihop rågmjölet och vattnet. Rör ner i surdegen och sätt på plasten igen.
Imorgon är det dags att baka bröd på Stig-Helmer, men det är fortfarande två matningar kvar. En nu på morgonen och en ikväll.
SURDEGEN STIG-HELMER - ANDRA MATNINGEN
2 dl ljummet vatten
2 dl grovt rågmjöl
Såhär gör du
Blanda ihop rågmjölet och vattnet. Rör ner i surdegen och sätt på plasten igen.
Kommentarer
Trackback